Zaštitnik na prijemu kod ambasadora Orava

2019-02-06 12:28:12

 

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore Šućko Baković sa zamjenicom Snežanom Mijušković prisustvovao je koktel-večeri, koju je za pobjednike humanitarnog košarkaškog turnira i partnere u obilježavanju Dana ljudskih prava organizovao ambasador EU u Crnoj Gori, Aivo Orav.

Podsjećamo da je u okviru obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava 10. decembra održana humanitarna utakmica, a sakupljeni novac doniran je konjičkom klubu Budućnost,  koji sprovodi hiporehabilitacioni tretmani namijenjeni djeci sa smetnjama u razvoju. Nagrada za pobjednike turnira, ekipu Congress Travel-a, bila je večera i druženje sa poznatim košarkaškem Suadom Šehovićem.

Domaćin večere i druženja za sve partnere koji su učestvovali u organizaciji niza aktivnosti kojima je obilježen 10. decembar bio je NJ.E. Aivo Orav.

Skupu su prisustvovali i zlati savjetnici Zaštinika, Lana Jovanović i Đorđe Ivanović.

 

Zaštitnik na prijemu kod ambasadora Orava Zaštitnik na prijemu kod ambasadora Orava
Institucija 18.04.2024
Radović Todorović stupila na funkciju zamjenice Zaštitnika

Radović Todorović stupila na funkciju zamjenice Zaštitnika

Zamjenica Zaštitnika, Tatjana Radović Todorović, danas je stupila na funkciju činom polaganja zakletve pred predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem. Radović Todorović imenovana ...

Institucija 18.04.2024
Zaštitnik održao predavaje na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore

Zaštitnik održao predavaje na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore, Siniša Bjeković, razgovarao je sa studentima/kinjama Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore o institucionalnoj zaštiti ljudskih prava i sloboda, pra...

Naslovna ×
 020 241 642 20 241 642
mne MNE
Prijem stranaka: Ponedeljak - Petak od 11 do 14h