Zaštitnik na prijemu kod ambasadora Orava

2019-02-06 12:28:12

 

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore Šućko Baković sa zamjenicom Snežanom Mijušković prisustvovao je koktel-večeri, koju je za pobjednike humanitarnog košarkaškog turnira i partnere u obilježavanju Dana ljudskih prava organizovao ambasador EU u Crnoj Gori, Aivo Orav.

Podsjećamo da je u okviru obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava 10. decembra održana humanitarna utakmica, a sakupljeni novac doniran je konjičkom klubu Budućnost,  koji sprovodi hiporehabilitacioni tretmani namijenjeni djeci sa smetnjama u razvoju. Nagrada za pobjednike turnira, ekipu Congress Travel-a, bila je večera i druženje sa poznatim košarkaškem Suadom Šehovićem.

Domaćin večere i druženja za sve partnere koji su učestvovali u organizaciji niza aktivnosti kojima je obilježen 10. decembar bio je NJ.E. Aivo Orav.

Skupu su prisustvovali i zlati savjetnici Zaštinika, Lana Jovanović i Đorđe Ivanović.

 

Zaštitnik na prijemu kod ambasadora Orava Zaštitnik na prijemu kod ambasadora Orava
Institucija 26.04.2024
NAJAVA: KONFERENCIJA ZA MEDIJE NEZAVISNOG MONITORING MEHANIZMA

NAJAVA: KONFERENCIJA ZA MEDIJE NEZAVISNOG MONITORING MEHANIZMA

Podgorica – Osobe sa invaliditetom i djeca sa smetnjama i teškoćama u razvoju još uvijek se nalaze u nepovoljnom i nejednakom položaju u svim ključnim oblastima života, a Nezavisni monitoring ...

 Zaštita i prevencija  26.04.2024
Prostorije OB Budva i dalje ne zadovoljavaju standarde

Prostorije OB Budva i dalje ne zadovoljavaju standarde

Tim Nacionalnog mehanizma za prevenciju torture /NPM/ tokom nenajavljenog monitoringa u Odjeljenju bezbjednosti Budva zatekao je tri lica lišena slobode, koji nisu imali pritužbi na tretman služben...

Naslovna ×
 020 241 642 20 241 642
mne MNE
Prijem stranaka: Ponedeljak - Petak od 11 do 14h